75 anys

10:52:00

Avui ha fet 75 anys de l'assassinat del nostre 123è President de la Generalitat, Lluís Companys i Jové, a mans del menyspreable dictador Francisco Franco Bahamonde.
Un acte de crueltat, vilesa i covardia molt recorrent en la figura del dictador. I gràcies a ell, aquí va començar a prendre força una petita cèl·lula que avui ja no té aturador.
Els seus hereus, és a dir, Mariano Rajoy Brey i acòlits, han fet un pas més en la inutilitat, i la vilesa, i han permès que un joc polític acabi als tribunals, deixant, així, que el nostre 129è President  de la Generalitat, Artur Mas i Gavarró, sigui cridat com a imputat en un judici (al qual acusen de posar les urnes al carrer malversant fons públics, en un acte de democràcia recolzat per mes de 2.200.000 persones), una situació sense precedents dins la fràgil democràcia de l'estat espanyol.

Al final, ells ens hi ajuden, creant figures màrtirs que, al cap d'avall ,ens esperonen i ens multipliquen a nosaltres, els qui creiem en una Catalunya fora de l'estat espanyol, una Catalunya democràtica, lliure, republicana i justa.

Presidents, gràcies.You Might Also Like

0 comentaris

Translate

Google+