Eleccions Plebiscitàries?

19:27:00

Mas, Junqueres, Herrera, Fernàndez & Co. estan reunits des d’aquest matí i sembla que va per llarg.
El cas és que no saben com sortir de l’atzucac en què els han fet entrar.
El Govern Espanyol, com era de preveure, ens ha “suspès”, mitjançant el seu gos falder, el Tribunal Constitucional, element que en teoria és autònom i imparcial, però que com tothom sap, a cada legislatura es renoven els seus membres a favor de l’afinitat que aquests tinguin amb l’executiu. 
A Mas i companyia se’ls està titllant de “nazis”, de separatistes, d’incitadors a la violència, etc. i que utilitzen la “democràcia” al seu gust i com a ells els sembla.
Res menys democràtic que vedar una consulta popular no referendària.
Alguna cosa se m’escapa. Quan el Poble (i aquest sí que és sobirà) parla, se l’escolta i se li fa cas. En una Democràcia “sana” no escollim els governants perquè durant 4 anys facin allò que els bé en gana, sinó perquè ens escoltin, i val a dir, que les manifestacions ciutadanes són un indicador a tindre en compte.
Quan es mobilitzen entre 500.000 i 1.300.000 persones (1.800.000 pels més optimistes), aquests, solen ser una petita part dels qui pensen igual i/o es manifestarien però que per la raó que sigui no ho fan.
Si (posant els números més dolents a la nostra banda), en la darrera manifestació de l’11-S hi havia 600.000 i a la del passat 12-O unes 60.000, en representació (en ambdós casos) de 7.500.000, crec que la voluntat majoritària s’expressa on més persones es concentren ( i la diferència és gairebé de 1 a 10 ). I això qualsevol estadista ho veuria clar. I no val allò de dir que “els independentistes reprimeixen els unionistes i aquests tenen por de dir el què pensen”. No. S’ha demostrat que som pacífics i dialogants, i que no senyalem a ningú per pensar diferent, és més, ni tan sols responem a aquells que ens volen provocar.
Per tan, i tornant al fil principal, Rajoy i els seus no escolten la voluntat d’un Poble, que DEMOCRÀTICAMENT vol expressar-se, i veure què pensen els seus conciutadans.
Són uns miserables.

You Might Also Like

0 comentaris

Translate

Google+