Carta al President Mas.

17:40:00

Aquí us deixo la carta que he decidit enviar al President Mas. No té res d'especial, però la hi envio perquè arribar fins aquí té molt de mèrit. Passo de jutjar si ho ha fet amb finalitats electoralistes, o si ho ha fet perquè així segueix mamant de la teta, o si és un megalòman. Els cas és que ha arribat fins aquí i ho portarà fins al final. Començo a pensar que potser sí que ho fa per Catalunya.
Aquí va la missiva:

"No em dirigeixo a tu per una consulta, sinó per donar ànims a l'equip de govern per la feina feta vers el procés participatiu. Aquesta gent "tant ufana" i "tant superba", no tenen arguments per fer callar la democràcia que el Poble Català volem exercir. No entenc que a aquestes alçades ens tinguin tant menyspreats i oprimits, en ple s.XXI, moment en què sembla que tot això ja hauria d'estar superat.
En qualsevol cas, som-hi President, el Poble, la Democràcia i la Legitimitat estan amb tu!
Gràcies pel què estàs fent."

Crec que no està de més expressar-los la nostra opinió. Potser el propi President no ho arribarà a llegir mai, però el seu equip de persones sí, i si ells ho llegeixen ja és suficient. Al final és donar-los ànims perquè això, en el meu parer, ja no hi ha qui ho pari.

You Might Also Like

0 comentaris

Translate

Google+