Periodisme Sensacionalista

14:01:00

Avui llegia en el Periódico de Catalunya on-line, les portades dels diferents rotatius espanyols, i com no podia ser d'altre manera, la disparitat estava en l'ordre del dia.
Però realment aquest no és un fet gaire remarcable, com tampoc ho és el que motiva aquest post, de fet.
El cas és que les noticies anaven des de el Sr. Gallardón i la seva llei sobre l'avortament, fins a qüestions merament econòmiques referents a la ignominiosa crisis.
Però el que m'ha xocat, de fet no massa, la veritat, son les portades de "El Mundo" i "La Razón". Que lluny de ser portades "reals" passen a ser portades dignes de la premsa rosa del país veí, i no pas pel seu contingut de xafarderies de famosos, sinó per la poca cura i manipulació que en fan. I perquè cap altre mitja de comunicació es fa ressò ni secunda el què diuen!
Segons El Mundo, el President Mas està gastant uns diners públics en detriment de la sanitat pública catalana a favor de la campanya sobiranista. Per favor...
Segons "La Razón", Oriol Junqueres hauria fet un pla de seguretat per una Catalunya independent, on les forces que vetllarien per la nostra seguretat serien les de l'exèrcit francès. Per favor...
I mentre tan, van alimentant el sentiment anti-catalanista sobre la ment de les persones que no son conscients de la realitat Catalana (ni de l'espanyola, diria jo) i que son fàcilment influenciables.
Això no és nou, ni m'hauria de sorprendre, però que voleu, sempre resulta com a poc, indignant.

You Might Also Like

2 comentaris

Translate

Google+