Som-hi doncs!

11:38:00

Tip! Així és com em sento amb l'executiu espanyol. I així és com se senten milers, què dic! milions  de catalans i catalanes. No entenc com hem arribat a aquesta situació. Vaja, sí que ho entenc. Amb J.M. Aznar López, vam arribar a una situació -i quina situació- similar, on a Catalunya ens van deixar ben secs, especialment en inversió d'infraestructures. També hi van haver petits contratemps pel que fa en identitat catalana. I tot això en una època de bonança econòmica. De fet, la millor de la història de l'estat espanyol.
Manifestació 29-M 2012 (Arxiu propi)
Ara, amb el "senyor" Rajoy, està passant quelcom similar àdhuc agreujat per una situació de descontrol econòmic -per part de l'executiu-  sense precedents.

Si ens remuntem als anys 80, anirem a l'inici de tot el mal. En aquells moments, s'estava acabant de perfilar la transició cap a una nova democràcia, on poc a poc, s'anaven retornant llibertats i competències, però ai las! a Catalunya en el camp econòmic la vàrem errar. Massa tard, ara -30 anys després- volem esmenar l'errada corre-cuita.
Ara parlen, doncs, de concert econòmic.
Crec que la solució no és pas aquesta, sinó la independència. Sí, independència. El nen ja s'ha fet gran (calculo que ja ronda els 1.024 anys). Resulta que el nen, és més gran que el pare, 445 anys més gran.
Potser sí que ara, aprofitant la conjuntura socioeconòmica, hem de fer un pensament, deixar de banda les covardies polítiques i fer el gran pas. 

M.H. President Mas, no sigui tan poruc i actuï. Té les armes per fer-ho, i en menys de 2 anys, haurà convençut als pocs ciutadans que encara dubten. La majoria del parlament actual li ho aprovaria. No s'escolti més a Duran i Lleida, qui manca de lideratge i fortalesa per dur a terme una tasca tan gran. No s'escudi en el pseudo-federalisme, les diferències ja son massa grans. "Ells" ja no ens volen, i està demostrat que nosaltres no els necessitem. 
Vostè mateix. Ho té tot de cara. La situació econòmica, la social i la política. Podrà passar a la història com el primer president de l'Estat de  Catalunya.

You Might Also Like

4 comentaris

Translate

Google+