No culpable.

11:02:00

Ahir va ser una jornada d'indults.
El primer, i probablement el més comentat, el de Francisco Camps i Ricardo Costa.
(Francisco Camps. Font: Wikipèdia)
Per increïble que sembli, així ha sigut. Els dos barons del PP han estat declarats no culpables d'acceptar suborns (per valor de 13.000€) en espècies (els ja famosos trajos).
Era molt difícil que es fes justícia, si havien de esser declarats una cosa o l'altra, en mans d'un tribunal popular, on segurament la majoria d'individus, els havien votat als últims comicis. Per tan, de justícia cega, res de res. El més correcte hagués estat que ho fes un jurat professional, ja que al tractar-es de persones públiques, sempre hi ha tendències poc objectives.


I què me'n dieu de Pepe (que no PP). Un altre aliat de la sort. Tampoc hi ha hagut suficients motius per castigar la seva manca de "fair play" quan va trepitjar la mà de Messi.
     (Pepe. Font: Wikipèdia)
El tal Pepe, és un futbolista mediocre (respecte la resta de la plantilla del Madrid) i se sent inferior els seus companys, d'equip, tots de gran qualitat futbolística.
Així, la única manera que té de destacar en grans esdeveniments esportius, com ho és "El clàssic", és fent-se notar de la pitjor manera. Tal i com diu la dita: "el cas és que en parlin, per mal o per bé".
Molt decadent l'actitud del futbolista.
Per cert, si Guardiola celebrava els 41 anys desprès del Madrid-Barça (1-3) al Bernabeu, Mou, fa el mateix al Camp Nou, celebra els 49 en un Barça-Madrid (2-2).
Només poden arribar a l'empat, jugant molt bé (tot sigui dit), però demostrant que el Barça, tot i jugar malament, no pot ésser doblegat, pel Real Madrid, de cap de les maneres. Per molts anys Jose. 

You Might Also Like

0 comentaris

Translate

Google+