#jotv3

16:18:00

Mas, ha perdut el rumb.
Total, perquè mantenir una televisió catalana en català si ja tenim Telecinco, Antena3, La Sexta...

En temps de "crisi econòmica" torno ha dir-vos que en realitat parlem d'una crisi de valors.
Fa mes de vint-i-cinc anys que TV3 ve essent un referent de catalanitat i de catapulta de la cultura catalana. Indiferentment dels governs que hagin estat al poder, de les crítiques rebudes per altres mitjans o de la direcció de la CCMA.
El que el govern del PP no ha aconseguit en vuit anys amb Aznar, ho ha fet el partit nacionalista, catalanista i últimament (només de paraula) separatista, d'Artur Mas.

Queda lluny aquell Joan Pera que va inaugurar la insipient TV3, un 10 de setembre de 1983.
Igualment queden lluny els valors de llavors, quan feia 8 anys que s'havia sortit duna llarguíssima dictadura de repressió cultural i persecució lingüística (a pesar que es permetien les edicions en català des de feia més d'una dècada).
El govern de Jordi Pujol, van fer els seus esforços per dur a terme aquell ambiciós projecte, i ara, el seu successor el dinamita sense miraments.
Això també està passant en d'altres entitats dependents de la Generalitat. I els que em coneixeu ja podeu saber al què em refereixo, però no ho penso deixar per escrit, no.

Doncs tot això ho dic perquè (i relacionat amb un post anterior) a l'igual que la crisi del deute sobirà va acabar amb Berlusconi (ni els presumptes escàndols sexuals, ni els presumptes escàndols de corrupció, ni la presumpta prebaricació, etc), ara amb el catalanisme polític també serà vençut per la crisi de mercat, ni Felip V, ni Franco, ni el PP. Mas. El "nostre" Molt Honorable President de la Generalitat ens està cabant la tomba.
Gràcies.

You Might Also Like

3 comentaris

Translate

Google+