Desintallazione Berlusconi ████████████░░ 80% completato

17:43:00

Aquesta serà i és, sens dubte, la notícia de la setmana: Berlusconi dimitirà un cop s'hagin aprovat els pressupostos generals de l'estat, a Itàlia.
El cert és que el mercat internacional necessitava aquesta notícia per calmar els ànims. Però és molt lamentable que s'hagi creat aquesta situació, és a dir, que depeníem, seguim depenent, i, dependrem sempre, de les especulacions del mercat. Aquest gegant invisible que basa els seus moviments, i alts i baixos, en el fum, en el no res, el que pot ser o bé serà, el "i sí...".
Això ha acabat dilapidant 5 carreres polítiques, més o menys prolífiques, en 5 països diferenciats, 4 dels quals estan en el marc Mediterrani.
Berlusconi, Zapatero, Sócrates, Papandreu i Cowen, és a dir, el PM d'Itàlia, el President del govern Espanyol, el PM de Portugal, el PM de Grècia i el PM d'Irlanda.
Tots han vist com l'evolució a la baixa de les economies "indisciplinades" dels seus respectius executius, han anat soscavant la seva imatge, i per extensió la dels seus països, a ulls de la EU i dels mercats internacionals.
És una llàstima que depenguem d'aquestes situacions.

En fi, la veritat és que poca cosa més vull dir, perquè acabem anant al de sempre. Tot plegat és una farsa que fa que els rics segueixin essent rics, i els pobres cada vegada ens siguin més.

Ni els escàndols sexuals, ni els de corrupció han acabat amb "Il Cavaliere". La crisi de l mercat del deute sí.
Lamentable.

Aquí ho deixo. 

Silvio Berlusconi (2010)

You Might Also Like

3 comentaris

Translate

Google+